Trubači Vrnjačka Banja

Na mnogim svirkama smo bili u Vrnjačkoj Banji. Ako su vam potrebni trubači za Vrnjačku Banju mi smo tu za vas.

Organizujete veselje ili svadbu možete se u potpunosti osloniti na nas. Mi smo vaš bend snova, veliki asortiman pesama i uvek raspoložen bend su recept da svako slavlje 100% uspe.

Naš bend broji 9 profesionalnih trubača i uvek smo spremni da damo svoj maksimum kako bi sve ispalo lepo i za pamćenje.

Dovoljan je vaš poziv i mi dolazimo da podignemo atmosferu i usrećimo vaše goste. Poklonite nam poverenje, a mi ćemo vama pokloniti nezaboravne trenutke i prelepa sećanja.

Trubači Vrnjačka Banja

Svako vaše slavlje je posebna prilika, i zbog toga smo mi spremni na totalni profesionalizam. Imamo širok repertoar pesama i umemo da sviramo za svakoga po nešto. Tako da je idealna prilika da pozovete nas kako bi mi upriličili vaše veselje, rođendan ili svadbu.

Mi snagom trube ulapšavamo svaki trenutak i podižemo atmosferu i dovodimo je do usijanja. Proverite zašto nam mnogi poklanjaju poverenje.

Ako želite da vaš događaj bude nešto drugačiji od već ustaljene prakse i repertoara drugih trubačkih orkestara, onda nas pozovite.

Trubači kontakt

Kako da dođete do nas i pozovete nas da upriličimo vaše veselje? Jako lako i jednostavno.

Pozovite nas na kontakt telefona (može putem vibera ili whatsApp-a) i recite koji termin vam odgovara. Cena našeg dolaska je takođe stvar dogovora, a zavisi od dužine nastupa.

Recite sve što smatrate da je bitno, a mi ćemo doći i dogovor ispoštovati u potpunosti.

Naš orkestar garantuje dobar provod i nezaboravno veselje.